Löydä terapeutti

Tässä luettelossa olevat henkilöt ovat koulutettuja tanssi-liiketerapeutteja ja Suomen Tanssiterapiayhdistyksen ammattijäseniä. Tanssi-liiketerapeutti ei ole toistaiseksi Suomessa nimikesuojattu terveydenhuollon ammattinimi.

Suomen Tanssiterapiayhdistys hyväksyy ammattijäsenikseen henkilöt, joilla on todistus tanssi-liiketerapian ammatillisista erikoistumisopinnoista. Tanssiterapiayhdistys suosittelee tanssi-liiketerapiaan hakeutuville henkilöille, että he tiedustelevat terapeutin koulutustaustaa. Tässä luettelossa olevat terapeutit ovat sitoutuneet noudattamaan työskentelyssään tanssi-liiketerapeuttien eettisiä sääntöjä.

STTY eettinen ohjeistus

Helena Romppanen

Kotimatkapuhelin: +358 (0)45 6371939
Helena Romppanen:n kuva.

Custom Metadata Fields

Olen Helena Romppanen, helsinkiläinen tanssi-liiketerapeutti, freelancetanssija, tanssipedagogi, joogan ja somaattisten kehomenetelmien ohjaaja.  Olen valmistunut Tukholman tanssikorkeakoulusta (DOCH Stockholm) 1992, opiskellut Tukholman Balettiakatemiassa (BA Stockholm), suorittanut Tanssi- ja liiketerapian perustutkinnon Helsingin Taideylipiston Teatterikorkeakoulussa, TEAK (KOKOS) 2013 sekä suorittanut psykoterapeuttikoulutuksen lisäopinnot, Helsingin Avoin Yliopisto (HAYO) 2017. Valmistuin tanssi-liiketerapeutiksi 2020, Roiha Instituutin psykoterapeuttisen tanssi- ja liiketerapian ammatillisten opintojen koulutusjaksosta 2018-2020. Lisäksi olen vuoden 2021 aikana suorittanut IFS-Instituutin koulutuksessa IFS-informoidun terapeutin valmiudet.

 

Myös tanssi-liiketerapeuttiharjoittelijat Eino Roiha -instituutista  ottavat vastaan harjoitteluasiakkaita.