Hallitus

Suomen Tanssiterapiayhdistys ry:n hallituksen muodostavat kaudella 2022–2023:

 1. Nimi
 2. Tehtävä hallituksessa
 3. Millä tavalla TLT liittyy (työ)elämääsi?
 4. Muita kiinnostuksen kohteita

   

 1. Päivi Pylvänäinen
 2. Puheenjohtaja
 3. Työskentelen psykologina ja tanssi-liiketerapeuttina Tampereen kaupungin mielenterveys- ja päihdepalveluissa sekä yksityisenä ammatinharjoittajana. Lisäksi olen jatkanut Jkln yliopiston psykologian laitoksella tutkimustyötä samasta aiheesta, mistä tein väitöskirjani ”Ryhmämuotoisen tanssi-liiketerapian käyttö masennuspotilaiden hoidossa ja kuntoutuksessa”. Olen ollut mukana kirjoittamassa myös Kela-rahoitteisen tutkimushankkeemme loppuraporttia.
 4. Keho, liike ja keholla kokeminen ovat loputtomasti kiinnostavia! Niitä ihmetellessä voi rönsyillä moneen suuntaan.

Sähköposti: puheenjohtaja(at)tanssiterapia.net

 

 1. Meri Nisula
 2. Varapuheenjohtaja
 3. Olen aiemmin työskennellyt kasvatuksen ja opetuksen tehtävissä, mutta siirtynyt hyvinvointi- ja terapiatyön pariin. Valmistuin tanssi-liiketerapeutiksi v. 2014 ja olen työskennellyt nuorten kanssa, sekä ohjannut masentuneiden työikäisten terapiaryhmiä. Olen kouluttautunut myös yin-jooga- ja rentoutusohjaajaksi. 
 4. Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä terveyden monitahoisista kysymyksistä. Haluan edesauttaa niin yksilöitä kuin yhteisöjäkin löytämään palautumisen sekä itsetuntemuksen lisäämisen keinoja elämäänsä. Luonnossa liikkuminen on tärkeä osa elämääni.

 

 1. Kaisa Kella
 2. Sihteeri
 3. Työskentelen työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämisen lehtorina sosiaali- ja terveysalan koulutuksessa Stadin ammattiopistossa. Sivutyönä toimin yksityisenä tanssi-liiketerapeuttina. Viime vuosina olen ammentanut työhöni kehityksellisen liikkeen ja somaattisen työskentelyn ymmärryksestä.
 4. Tanssi ja musiikki monissa muodoissa, luonto, puutarhailu, lukeminen ja jooga.

  Sähköposti: sihteeri(at)tanssiterapia.net

   

 1. Saila Lehtonen
 2. Rahastonhoitaja
 3. Valmistuin tanssi-liiketerapeutiksi Taideyliopiston koulutusohjelmasta keväällä 2017. Ensimmäiseltä koulutukseltani olen sosionomi, ja olen tehnyt hyvin monenlaisia sosiaalialan töitä. Viimeiset kymmenisen vuotta olen työskennellyt lastensuojelussa. Pyrin hyödyntämään terapiaosaamistani mahdollisuuksien mukaan työssäni, mutta toivon, että jonain päivänä voin tehdä tanssi-liiketerapiaa päätyönäni.

Sähköposti: rahastonhoitaja(at)tanssiterapia.net

 

 1. Taija Kuula
 2. Hallituksen varsinainen jäsen vuodesta 2018, tiedottajana 2019–
 3. Valmistuin tanssi-liiketerapeutiksi Taideyliopistosta 2016. Olen työskennellyt terapeuttina mm. työikäisten, uupuneiden, kehitysvammaisten, ikäihmisten, syömishäiriötä sairastavien ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien kanssa sekä taidelähtöisten menetelmien ohjaajana organisaatioissa. Työskentelen myös toiminnanohjaajana järjestökentällä ja tanssinopettajana.
 4. Afrikkalainen tanssi ja musiikki, musisointi sekä rytmi, ääni ja liike.

  Sähköposti: tanssiterapiayhdistys(at)gmail.com

   

   

  1. Saara Soikkeli
  2. Hallituksen varsinainen jäsen.
  3. Valmistuin tanssi-liiketerapeutiksi 2016 Taideyliopistosta. Tällä hetkellä ohjaan tanssi-liiketerapeuttisia hyvinvointiryhmiä äideille vauvoineen sekä kysynnän mukaan yksilö- ja ryhmäkursseja muillekin ryhmille. Olen erityisen kiinnostunut somaattisesta liikkeestä ja luovan liikkeen mahdollisuuksista. Bartenieff Fundamentals on ollut erityisen mielenkiintoni, lisätutustumisen ja käytön kohteena opinnoista saakka. Lisäksi toimin itämaisen tanssin ja pilateksen ohjaajana sekä yrittäjänä (eli sihteeri, siivooja, toimitus- ja taiteellinen johtaja ym) tanssistudio Tanssikeitaalla Helsingissä. 
  4. Taide- ja luontokävelyt, perhe-elämä, ruuanlaitto (välttämättömyydestä hyve edellisen takia), lukeminen ja itseni lykkääminen vieraan kielen käyttötilanteisiin. Tämän tuloksena minun kanssani voi viestiä myös englanniksi ja ruotsiksi.   (Kuva tulossa)
   1. Silja McNamara
   2. Varajäsen, EADMT:n varadelegaatti
   3. Valmistuin tanssi-liiketerapeutiksi Roehamptonin yliopistosta vuonna 2011 erikoistuen suruterapiaan. Olen työskennellyt tanssi-liiketerapeuttina Suomessa sekä Englannissa mm. surevien, syöpää sairastavien/kuntoutujien sekä erilaisten maahanmuuttajaryhmien kanssa.
   4. Tanssi ja liike ovat kaikissa muodoissaan tärkeä osa elämääni. Olen myös tanssitaiteilija.Luonnossa liikkuminen perheen kanssa, valokuvaaminen ja kirjoittaminen.

   

   

  Kuva: Johanna Ryynänen
  1. Sini-Maria Tuomivaara
  2. Varajäsen
  3. Toimin ammatinharjoittajana, ja minulla on tanssi-liiketerapiavastaanotto yksilöasiakkaille Järvenpäässä ja Helsingissä. Ohjaan luovan tanssin ryhmiä kehitysvammaisille ja opetan tanssimeditaatiota, jossa yhdistyy mindfulness sekä TLT. Välillä ohjaan myös TLT-ryhmiä. TLT-kulkee siis tiiviisti mukana elämässäni.
  4. Meditaatio, puutarhanhoito, luonnossa liikkuminen, itseni sivistäminen erilaisia podcasteja kuuntelemalla.

    

   Kuva: Sirpa Määttänen
   1. Pauliina Jääskeläinen
   2. Varajäsen, EADMT:n varadelegaatti
   3. Teen väitöskirjatutkimusta tanssi-liiketerapiasta organisaatioiden ja työhyvinvoinnin kehittämismenetelmänä. Ohjaan tutkimukseeni liittyviä ryhmiä ja johtamisvalmennuksia kehollisia menetelmiä hyödyntäen. 
   4. Flamenco, uinti sekä kaikenlaiset uudet jutut, joihin innostun lähtemään mukaan. Kehittämistoiminta yleensä ja siksi onkin niin hienoa olla mukana Suomen Tanssiterapiayhdistyksessä.

     

 
 1. Anita Forsblom
 2. Olen varajäsen.
 3. Teen tanssi-liiketerapiaa musiikkiterapeutin ja työnohjaukseen lisäksi.
 4. Opiskelen kehityksellisiä liikemalleja Satu Palokankaan johdolla.

 1. Kristiina Auvinen
 2. Olen varajäsen.
 3. Valmistuin Eino Roiha Instituutista vuonna 2004, minkä jälkeen olen tarjonnut tanssi-liiketerapiaa toiminimeni kautta sekä ohjannut terapeuttisen tanssin ryhmiä kansalaisopistolla. Joitakin kehoterapeuttisia menetelmiä olen pystynyt käyttämään myös kasvatus- ja perheneuvonnan sosiaalityössäni.
 4. Olen kiinnostunut laajasti kehoterapeuttisesta työotteesta, jota toivon pystyväni soveltamaan myös perheterapeuttisessa työskentelyssä kasvatus- ja perheneuvonnan tehtävissä. Olen ohjannut tanssiliikuntaa useamman vuoden ajan kansalaisopistolla ja teen omaksi ilokseni joogaharjoituksia kotona. Olen työni kautta ollut Pohjois-Savon hyvinvointialueella sisällön tuottajana kasvatus- ja perheneuvonnan osalta.