Hallitus

Suomen Tanssiterapiayhdistys ry:n hallituksen muodostavat kaudella 2023–2024:

 1. Nimi
 2. Tehtävä hallituksessa
 3. Millä tavalla TLT liittyy (työ)elämääsi?
 4. Muita kiinnostuksen kohteita

   

 1. Päivi Pylvänäinen
 2. Puheenjohtaja
 3. Työskentelen psykologina ja tanssi-liiketerapeuttina Pirhan erikoissairaanhoidossa mielenterveys- ja päihdepalveluissa sekä yksityisenä ammatinharjoittajana. Olen tehnyt tanssi-liiketerapian tutkimusta väitöskirjatyössäni sekä Kelan rahoittamassa tutkimushankkeessa. Olen mukana tanssi-liiketerapiakoulutuksissa kouluttajana. Yhdistyksen puheenjohtajana olen pitänyt tärkeänä, että pyrin työskentelemään tanssi-liiketerapian aseman kehittämiseksi Suomessa.
 4. Keho, liike, keholla kokeminen ja kehollinen vuorovaikutus ovat loputtomasti kiinnostavia! On huikeaa, miten kehon liikkeen äärelle aistien tuleminen vie niin olennaisiin asioihin elämässä. On onnellista ja elinvoimaamme tukevaa, että näihin voi aina palata.

Sähköposti: puheenjohtaja(at)tanssiterapia.net

 

 1. Meri Nisula
 2. Varapuheenjohtaja
 3. Valmistuin tanssi-liiketerapeutiksi v. 2014 ja olen mm. työskennellyt nuorten kanssa sekä ohjannut masentuneiden työikäisten terapiaryhmiä. Pohjakoulutukseltani olen erityisopettaja, ja työskennellyt aiemmin varhaiskasvatuksessa ja perusopetuksessa. Tällä hetkellä toimin yrittäjänä kahden tanssi-liiketerapeutin yrityksessä Kehosfäärissä Jyväskylässä. Olen kouluttautunut myös yin jooga-ohjaajaksi.
 4. Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä terveyden monitahoisista kysymyksistä. Haluan edesauttaa niin yksilöitä kuin yhteisöjäkin löytämään palautumisen sekä itsetuntemuksen lisäämisen keinoja elämäänsä. Luonnossa liikkuminen on tärkeä osa elämääni.

 1. Kaisa Kella
 2. Sihteeri
 3. Työskentelen opettajana sosiaali- ja terveysalan peruskoulutuksessa Stadin Ammattiopistossa, jossa opetan työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämisen aiheita sekä toiminnallisia menetelmiä asiakastyössä. Tanssimmekin silloin tällöin, ja se on aina palkitsevaa, mutta koen myös, että tanssi-liiketerapeutin taidot ovat hyödyksi erilaisissa vuorovaikutustilanteissa ryhmien parissa, joissa opiskelijat tulevat monenlaisista kulttuuritaustoista ja elämäntilanteista ja joissa on paljon tuen tarvetta. Tanssi-liiketerapeuttina olen toiminut sivutoimisesti keskittyen hyvinvointiryhmien ohjaamiseen. Olen ohjannut myös masennusryhmiä, ja työstän aiheesta väitöskirjaa. Tällä hetkellä työaikani pyhittyykin erilaisissa jaksoissa tutkimukselle ja opetustyölle.
 4. Vapaa-ajalla tykkään olla perheen kanssa, lukea, ulkoilla luonnossa, ehtiessäni käydä joogaamassa. Tavoitteenani häämöttää tulevaisuudessa tilanne, jossa voin harjoittaa tanssi-liiketerapeutin käytännön työtä yhä enemmän ja uudenlaistenkin asiakkaiden kanssa, muun muassa ikääntyvien kanssa tehtävä työ kiinnostaa.
 5. Sähköposti: sihteeri(at)tanssiterapia.net

   

 1. Saila Lehtonen
 2. Rahastonhoitaja
 3. Valmistuin tanssi-liiketerapeutiksi Taideyliopiston koulutusohjelmasta keväällä 2017. Ensimmäiseltä koulutukseltani olen sosionomi, ja olen tehnyt hyvin monenlaisia sosiaalialan töitä. Viimeiset kymmenisen vuotta olen työskennellyt lastensuojelussa. Pyrin hyödyntämään terapiaosaamistani mahdollisuuksien mukaan työssäni, mutta toivon, että jonain päivänä voin tehdä tanssi-liiketerapiaa päätyönäni.

Sähköposti: rahastonhoitaja(at)tanssiterapia.net

 
 

 1. Saara Soikkeli
 2. Hallituksen varsinainen jäsen, tiedotusryhmässä.
 3. Valmistuin tanssi-liiketerapeutiksi 2016 Taideyliopistosta. Tällä hetkellä ohjaan tanssi-liiketerapeuttisia hyvinvointiryhmiä ja yksilöterapioita. Olen erityisen kiinnostunut somaattisesta liikkeestä ja luovan liikkeen mahdollisuuksista. Bartenieff Fundamentals on ollut erityisen mielenkiintoni, lisätutustumisen ja käytön kohteena opinnoista saakka. Lisäksi toimin itämaisen tanssin ja pilateksen ohjaajana sekä yrittäjänä (eli sihteeri, siivooja, toimitus- ja taiteellinen johtaja ym) tanssistudio Tanssikeitaalla Helsingissä.
 4. Taide- ja luontokävelyt, perhe-elämä, lukeminen ja oppiminen. Ottaa yhteyttä myös ruotsiksi ja englanniksi.

(Kuva tulossa)
1. Silja McNamara
2. Varsinainen jäsen, EADMT:n delegaatti
3. Valmistuin tanssiliiketerapeutiksi Roehamptonin yliopistosta vuonna 2011 erikoistuen suruterapiaan. Olen työskennellyt tanssiliiketerapeuttina Suomessa sekä Englannissa mm. surevien, syöpää sairastavien/kuntoutujien sekä erilaisten maahanmuuttajaryhmien kanssa. Aloitan tohtorikoulutuksen Tampereen yliopistossa syksyllä 2023.
4. Tanssi ja liike ovat kaikissa muodoissaan tärkeä osa elämääni. Olen myös tanssitaiteilija (BA Hons) ja teenkin paljon yhteisötaidetta eri ryhmien kanssa. Luonnossa liikkuminen perheen kanssa, valokuvaaminen ja kirjoittaminen antavat minulle voimaa. 

 

(Kuva tulossa)
1. Satu Haapanen
2. Hallituksen varsinainen jäsen
3. Valmistuin tanssi-liiketerapeutiksi Taideyliopistosta 2016. Olen ohjannut mm. tanssiterapiaryhmiä ja terapeuttisen tanssin työpajoja aikuisille toiminimen kautta. Tällä hetkellä ohjaan nuorten masentuneiden ryhmiä. Olen toiminut pitkään sosiaalialalla ja pyrkinyt hyödyntämään tanssi-liiketerapian osaamista myös siellä asiakastyössä.
4. Valmistuin juuri luontoterapeutiksi ja ihminen osana luontoa kiinnostaa minua. Tanssi-liiketerapian ja luontoterapian yhdistämisen mahdollisuudet ovat työn alla tulevaisuudessa.

 
 1. Anita Forsblom
 2. Olen varajäsen.
 3. Teen tanssi-liiketerapiaa musiikkiterapeutin ja työnohjaukseen lisäksi.
 4. Opiskelen kehityksellisiä liikemalleja Satu Palokankaan johdolla.

 1. Meri Erkkilä
 2. Hallituksen varajäsen
 3. Opiskelin tanssi-liiketerapiaa Rotterdamissa Codarts taidekorkeakoulussa, josta valmistuin vuonna 2019. Työskentelen erityisluokanopettajana TLT:n periaatteita käyttäen. Lisäksi pidän TLT-työpajoja ja otan vastaan yksityisasiakkaita Helsingissä. Olen tutkinut sekä kiinnostunut turvallisesta tilasta TLT:ssa sekä työssäni autismikirjon nuorten parissa.
 4. Luonnossa koiran kanssa liikkuminen hoitaa kehoa ja sielua. Pidän yllä omaa tanssia ja luovuutta nykytanssin ja improvisaation muodossa sekä kirjoittamalla ja lukemalla runoutta.