Löydä terapeutti

Tässä luettelossa olevat henkilöt ovat koulutettuja tanssi-liiketerapeutteja ja Suomen Tanssiterapiayhdistyksen ammattijäseniä. Tanssi-liiketerapeutti ei ole toistaiseksi Suomessa nimikesuojattu terveydenhuollon ammattinimi.

Suomen Tanssiterapiayhdistys hyväksyy ammattijäsenikseen henkilöt, joilla on todistus tanssi-liiketerapian ammatillisista erikoistumisopinnoista. Tanssiterapiayhdistys suosittelee tanssi-liiketerapiaan hakeutuville henkilöille, että he tiedustelevat terapeutin koulutustaustaa. Tässä luettelossa olevat terapeutit ovat sitoutuneet noudattamaan työskentelyssään tanssi-liiketerapeuttien eettisiä sääntöjä.

STTY eettinen ohjeistus

Kristo Siniluoto

Puhelin: 044-5969591 Kotisivut: www.elonkeho.fi
Kristo Siniluoto:n kuva.

Custom Metadata Fields

Olen Tampereella työskentelevä tanssi-liiketerapeutti, luontoyhteysvalmentaja ja Aguahara-vesihoitaja. Työskentelyni perustana on lempeän hyväksyvä läsnäolo ja rauhallinen nyt-hetkeen laskeutuminen. Olet tervetullut terapiaan omana täydellisen epätäydellisenä itsenäsi! Voimme hyödyntää terapiassa myös luovaa äänenkäyttöä, ja kehollisen luontoyhteyden menetelmiä ulkosalla.

 

Myös tanssi-liiketerapeuttiharjoittelijat Eino Roiha -instituutista  ottavat vastaan harjoitteluasiakkaita.