Löydä terapeutti

Tässä luettelossa olevat henkilöt ovat koulutettuja tanssi-liiketerapeutteja ja Suomen Tanssiterapiayhdistyksen ammattijäseniä. Tanssi-liiketerapeutti ei ole toistaiseksi Suomessa nimikesuojattu terveydenhuollon ammattinimi.

Suomen Tanssiterapiayhdistys hyväksyy ammattijäsenikseen henkilöt, joilla on todistus tanssi-liiketerapian ammatillisista erikoistumisopinnoista. Tanssiterapiayhdistys suosittelee tanssi-liiketerapiaan hakeutuville henkilöille, että he tiedustelevat terapeutin koulutustaustaa. Tässä luettelossa olevat terapeutit ovat sitoutuneet noudattamaan työskentelyssään tanssi-liiketerapeuttien eettisiä sääntöjä.

STTY eettinen ohjeistus

Saara Soikkeli

Puhelin: 050 5171 675 Kotisivut: https://tanssikeidas.fi/tanssiterapia/index.html
Saara Soikkeli:n kuva.

Custom Metadata Fields

Työura tanssin ja liikkeen parissa on antanut minulle perustavan kokemuksen, että liike ja tanssi lisäävät hyvinvointia ja auttavat eteenpäin elämän karikoissa. Tanssi-liiketerapian opinnot ovat syventäneet tätä näkökulmaa, olen sieltä saanut lisää välineitä kohdata monenlaisissa elämäntilanteissa eläviä asiakkaita ammattillisesti ja kokonaisvaltaisesti. Valmistuin tanssi-liiketerapeutiksi 2016 Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta (perusopinnot 2012-13, ammatilliset opinnot 2013-16). Olen myös valmistunut masentuneille suunnatun, tutkimustietoon pohjautuvaan ryhmämuotoisen lyhytterapiaintervention täydennyskouluksesta (2021). Täydennyskoulutusta olen saanut myös Laban-Bartenieff -liikeperiaatteiden ja kehityksellisen liikkeen alueella.

 

Myös tanssi-liiketerapeuttiharjoittelijat Eino Roiha -instituutista  ottavat vastaan harjoitteluasiakkaita.