Löydä terapeutti

Tässä luettelossa olevat henkilöt ovat koulutettuja tanssi-liiketerapeutteja ja Suomen Tanssiterapiayhdistyksen ammattijäseniä. Tanssi-liiketerapeutti ei ole toistaiseksi Suomessa nimikesuojattu terveydenhuollon ammattinimi.

Suomen Tanssiterapiayhdistys hyväksyy ammattijäsenikseen henkilöt, joilla on todistus tanssi-liiketerapian ammatillisista erikoistumisopinnoista. Tanssiterapiayhdistys suosittelee tanssi-liiketerapiaan hakeutuville henkilöille, että he tiedustelevat terapeutin koulutustaustaa. Tässä luettelossa olevat terapeutit ovat sitoutuneet noudattamaan työskentelyssään tanssi-liiketerapeuttien eettisiä sääntöjä.

STTY eettinen ohjeistus

Sari Marin:n kuva.

Sari Marin

Lue lisää »
Puhelin: 0505492420 Kotisivut: www.sarimarintanssi-liiketerapeutti.com

Custom Metadata Fields

Ei kuvaa

Silja McNamara

Lue lisää »

Custom Metadata Fields

Ei kuvaa

Katja Nikkanen

Lue lisää »
Puhelin: 0405659804 Kotisivut: www.tietoinenkeho.com

Custom Metadata Fields

Meri Nisula:n kuva.

Meri Nisula

Lue lisää »
Puhelin: 044 5820059

Custom Metadata Fields

Anna O´Mahoney:n kuva.

Anna O´Mahoney

Lue lisää »
Puhelin: 044 2143334 Kotisivut: https://www.tilia.fi

Custom Metadata Fields

Ei kuvaa

Maija Palsio

Lue lisää »
Puhelin: 050-4144 901 Kotisivut: www.mydance.fi

Custom Metadata Fields

Marja-Liisa Puonti:n kuva.

Marja-Liisa Puonti

Lue lisää »
Puhelin: 050 353 4408

Custom Metadata Fields

Katja Puranen:n kuva.

Katja Puranen

Lue lisää »
Työpuhelin: 0445210039 Kotisivut: www.kehonpolku.fi

Custom Metadata Fields

Ei kuvaa

Päivi Pylvänäinen

Lue lisää »
Puhelin: 050 577 3127 Kotisivut: www.tanssiterapia.fi

Custom Metadata Fields

Ei kuvaa

Heli-Maija Rajaniemi

Toimin lasten fysioterapeuttina omassa yrityksessäni, FT Liikuttava OYssä, erityisalueena on lastenneurologia (NDT,Bobath-terapeutti ja seniorikouluttaja) sekä lastenpsykiatria. Toimenkuvaani kuuluu myös Tanssi-liiketerapia ja Autenttisen Liikkeen kouluttaminen Janet Adlerin tradition mukaisesti (The Discipline of AM). Lue lisää »
Puhelin: 0503404643 Kotisivut: www.terapiapaja.info

Custom Metadata Fields

Toimin lasten fysioterapeuttina omassa yrityksessäni, FT Liikuttava OYssä, erityisalueena on lastenneurologia (NDT,Bobath-terapeutti ja seniorikouluttaja) sekä lastenpsykiatria. Toimenkuvaani kuuluu myös Tanssi-liiketerapia ja Autenttisen Liikkeen kouluttaminen Janet Adlerin tradition mukaisesti (The Discipline of AM).

Marianna Räsänen:n kuva.

Marianna Räsänen

Toimin tanssi-liiketerapeuttina Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella Tanssi-liiketerapia Kehosfäärissä. Lisäksi olen draama- ja improvisaatio-opettaja. Terapian, opetuksen ja koulutuksen keskiössä on kokonaisvaltainen kehollinen työskentely, jossa näkyy myös monialainen ammatillisuuteni ja osaamiseni. Erityisenä vahvuutena osallistuja- ja ryhmälähtöisyys. Lue lisää »
Kotisivut: http://www.kehosfaari.fi

Custom Metadata Fields

Toimin tanssi-liiketerapeuttina Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella Tanssi-liiketerapia Kehosfäärissä. Lisäksi olen draama- ja improvisaatio-opettaja. Terapian, opetuksen ja koulutuksen keskiössä on kokonaisvaltainen kehollinen työskentely, jossa näkyy myös monialainen ammatillisuuteni ja osaamiseni. Erityisenä vahvuutena osallistuja- ja ryhmälähtöisyys.

Ei kuvaa

Teija Ravelin

Lue lisää »
Puhelin: 050-3580847

Custom Metadata Fields

Ei kuvaa

Kaisu Riikonen

Terapiatyössä lomittuvat niin tanssi/liiketerapian kuin psykoterapiankin menetelmät. TLT mahdollista niin yksilötapaamisissa kuin ryhmätyöskentelyssäkin. Lue lisää »
Puhelin: 045 2368608 Kotisivut: www.kaisuriikonen.fi

Custom Metadata Fields

Terapiatyössä lomittuvat niin tanssi/liiketerapian kuin psykoterapiankin menetelmät. TLT mahdollista niin yksilötapaamisissa kuin ryhmätyöskentelyssäkin.

Ei kuvaa

Paula Rinne

Lue lisää »
Kotisivut: http://stardinablog.blogspot.fi ja https://www.facebook.com/info.stardina/

Custom Metadata Fields

Helena Romppanen:n kuva.

Helena Romppanen

Olen Helena Romppanen, helsinkiläinen tanssi-liiketerapeutti, freelancetanssija, tanssipedagogi, joogan ja somaattisten kehomenetelmien ohjaaja.  Olen valmistunut Tukholman tanssikorkeakoulusta (DOCH Stockholm) 1992, opiskellut Tukholman Balettiakatemiassa (BA Stockholm), suorittanut Tanssi- ja liiketerapian perustutkinnon Helsingin Taideylipiston Teatterikorkeakoulussa, TEAK (KOKOS) 2013 sekä suorittanut psykoterapeuttikoulutuksen lisäopinnot, Helsingin Avoin Yliopisto (HAYO) 2017. Valmistuin tanssi-liiketerapeutiksi 2020, Roiha Instituutin psykoterapeuttisen tanssi- ja liiketerapian ammatillisten opintojen koulutusjaksosta 2018-2020.… Lue lisää »
Kotimatkapuhelin: +358 (0)45 6371939

Custom Metadata Fields

Olen Helena Romppanen, helsinkiläinen tanssi-liiketerapeutti, freelancetanssija, tanssipedagogi, joogan ja somaattisten kehomenetelmien ohjaaja.  Olen valmistunut Tukholman tanssikorkeakoulusta (DOCH Stockholm) 1992, opiskellut Tukholman Balettiakatemiassa (BA Stockholm), suorittanut Tanssi- ja liiketerapian perustutkinnon Helsingin Taideylipiston Teatterikorkeakoulussa, TEAK (KOKOS) 2013 sekä suorittanut psykoterapeuttikoulutuksen lisäopinnot, Helsingin Avoin Yliopisto (HAYO) 2017. Valmistuin tanssi-liiketerapeutiksi 2020, Roiha Instituutin psykoterapeuttisen tanssi- ja liiketerapian ammatillisten opintojen koulutusjaksosta 2018-2020. Lisäksi olen vuoden 2021 aikana suorittanut IFS-Instituutin koulutuksessa IFS-informoidun terapeutin valmiudet.

Helena Ryynänen:n kuva.

Helena Ryynänen

Lue lisää »
Puhelin: 041 460 78 13 Kotisivut: www.tpmiilu.net

Custom Metadata Fields

Johanna Ryynänen:n kuva.

Johanna Ryynänen

Johanna käyttää työssään sekä tanssi-liiketerapeutin että fysioterapeutin ammattitaitoa. Johanna soveltaa tanssia, liikettä, musiikkia, ääntä, symboliikkaa, kuvia ja luovuutta sekä puhetta terapeuttisessa prosessissa asiakkaidensa kanssa. Terapeuttinen työote perustuu psykodynaamiseen viitekehykseen. Lue lisää »
Puhelin: 050 5458116 Kotisivut: www.johannaryynanen.fi

Custom Metadata Fields

Johanna käyttää työssään sekä tanssi-liiketerapeutin että fysioterapeutin ammattitaitoa. Johanna soveltaa tanssia, liikettä, musiikkia, ääntä, symboliikkaa, kuvia ja luovuutta sekä puhetta terapeuttisessa prosessissa asiakkaidensa kanssa. Terapeuttinen työote perustuu psykodynaamiseen viitekehykseen.

Ei kuvaa

Hilkka Salovaara

Lue lisää »
Puhelin: 045 6903356 Kotisivut: www.geneesi.fi

Custom Metadata Fields

Susanna Särkioja:n kuva.

Susanna Särkioja

Lue lisää »
Puhelin: 0503700623

Custom Metadata Fields

Ei kuvaa

Anne-Mai Silvonen

Lue lisää »
Puhelin: 0408617177

Custom Metadata Fields

Sivu 1 Sivu 2 Sivu 3

 

Myös tanssi-liiketerapeuttiharjoittelijat Eino Roiha -instituutista  ottavat vastaan harjoitteluasiakkaita.