Löydä terapeutti

Tässä luettelossa olevat henkilöt ovat koulutettuja tanssi-liiketerapeutteja ja Suomen Tanssiterapiayhdistyksen ammattijäseniä. Tanssi-liiketerapeutti ei ole toistaiseksi Suomessa nimikesuojattu terveydenhuollon ammattinimi.

Suomen Tanssiterapiayhdistys hyväksyy ammattijäsenikseen henkilöt, joilla on todistus tanssi-liiketerapian ammatillisista erikoistumisopinnoista. Tanssiterapiayhdistys suosittelee tanssi-liiketerapiaan hakeutuville henkilöille, että he tiedustelevat terapeutin koulutustaustaa. Tässä luettelossa olevat terapeutit ovat sitoutuneet noudattamaan työskentelyssään tanssi-liiketerapeuttien eettisiä sääntöjä.

STTY eettinen ohjeistus

Kristo Siniluoto:n kuva.

Kristo Siniluoto

Olen Tampereella työskentelevä tanssi-liiketerapeutti, luontoyhteysvalmentaja ja Aguahara-vesihoitaja. Työskentelyni perustana on lempeän hyväksyvä läsnäolo ja rauhallinen nyt-hetkeen laskeutuminen. Olet tervetullut terapiaan omana täydellisen epätäydellisenä itsenäsi! Voimme hyödyntää terapiassa myös luovaa äänenkäyttöä, ja kehollisen luontoyhteyden menetelmiä ulkosalla. Lue lisää »
Puhelin: 044-5969591 Kotisivut: www.elonkeho.fi

Custom Metadata Fields

Olen Tampereella työskentelevä tanssi-liiketerapeutti, luontoyhteysvalmentaja ja Aguahara-vesihoitaja. Työskentelyni perustana on lempeän hyväksyvä läsnäolo ja rauhallinen nyt-hetkeen laskeutuminen. Olet tervetullut terapiaan omana täydellisen epätäydellisenä itsenäsi! Voimme hyödyntää terapiassa myös luovaa äänenkäyttöä, ja kehollisen luontoyhteyden menetelmiä ulkosalla.

Ei kuvaa

Maarit Siren

Lue lisää »
Kotisivut: http://stardinablog.blogspot.fi ja https://www.facebook.com/info.stardina/

Custom Metadata Fields

Saara Soikkeli:n kuva.

Saara Soikkeli

Työura tanssin ja liikkeen parissa on antanut minulle perustavan kokemuksen, että liike ja tanssi lisäävät hyvinvointia ja auttavat eteenpäin elämän karikoissa. Tanssi-liiketerapian opinnot ovat syventäneet tätä näkökulmaa, olen sieltä saanut lisää välineitä kohdata monenlaisissa elämäntilanteissa eläviä asiakkaita ammattillisesti ja kokonaisvaltaisesti. Valmistuin tanssi-liiketerapeutiksi 2016 Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta (perusopinnot 2012-13, ammatilliset opinnot 2013-16). Olen myös valmistunut masentuneille suunnatun, tutkimustietoon pohjautuvaan ryhmämuotoisen lyhytterapiaintervention täydennyskouluksesta (2021).… Lue lisää »
Puhelin: 050 5171 675 Kotisivut: https://tanssikeidas.fi/tanssiterapia/index.html

Custom Metadata Fields

Työura tanssin ja liikkeen parissa on antanut minulle perustavan kokemuksen, että liike ja tanssi lisäävät hyvinvointia ja auttavat eteenpäin elämän karikoissa. Tanssi-liiketerapian opinnot ovat syventäneet tätä näkökulmaa, olen sieltä saanut lisää välineitä kohdata monenlaisissa elämäntilanteissa eläviä asiakkaita ammattillisesti ja kokonaisvaltaisesti. Valmistuin tanssi-liiketerapeutiksi 2016 Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta (perusopinnot 2012-13, ammatilliset opinnot 2013-16). Olen myös valmistunut masentuneille suunnatun, tutkimustietoon pohjautuvaan ryhmämuotoisen lyhytterapiaintervention täydennyskouluksesta (2021). Täydennyskoulutusta olen saanut myös Laban-Bartenieff -liikeperiaatteiden ja kehityksellisen liikkeen alueella.

Liisa Sonkamuotka:n kuva.

Liisa Sonkamuotka

Lue lisää »
Puhelin: 044-5737685 Kotisivut: www.kokokeho.fi

Custom Metadata Fields

Maria Svan:n kuva.

Maria Svan

Hyödynnän terapiatyössä kehollisia menetelmiä ja asiakkaan toiveiden perusteella tarvittaessa myös musiikkia ja äänenkäyttöä. Lue lisää »
Puhelin: 0407583528 Kotisivut: http://mbody.info/terapia/

Custom Metadata Fields

Hyödynnän terapiatyössä kehollisia menetelmiä ja asiakkaan toiveiden perusteella tarvittaessa myös musiikkia ja äänenkäyttöä.

Hannele Tenhu:n kuva.

Hannele Tenhu

Hannele haluaa kehollisuuden ja luovuuden välityksellä tuoda voimavaroja, itsetuntemusta ja parantumista elämän hankaliin kohtiin ja kolhuihin, myös ennaltaehkäisevästi. Lue lisää »
Kotimatkapuhelin: +358 (0)45 125 5455 Kotisivut: https://www.kehocreatio.fi/meista/

Custom Metadata Fields

Hannele haluaa kehollisuuden ja luovuuden välityksellä tuoda voimavaroja, itsetuntemusta ja parantumista elämän hankaliin kohtiin ja kolhuihin, myös ennaltaehkäisevästi.

Ei kuvaa

Anne Toivonen-Temiz

Lue lisää »
Puhelin: + 45 6330761

Custom Metadata Fields

Susanna Tuomisto:n kuva.

Susanna Tuomisto

Lue lisää »
Puhelin: 0442445228

Custom Metadata Fields

Sini-Maria Tuomivaara:n kuva.

Sini-Maria Tuomivaara

Työskentelen ammatinharjoittajana terapeuttina, kouluttajana ja opettajana yksilöiden ja ryhmien parissa. Voit hakeutua vastaanotolleni Järvenpäähän tai Psyykkisen hyvinvoinnin keskus Komppiin Helsinkiin. Minulla on erityisesti kokemusta masennuksesta ja stressistä kärsivien asiakkaiden hoidossa. Olen myös kouluttautunut traumatisoituneiden asiakkaiden hoitoon Sensomotorisen psykoterapian ykköstason koulutuksessa. Terapeuttinen työotteeni perustuu psykodynaamisesti painottuneeseen tanssi-liiketerapiaan. Psykodynaamisesti painottuneessa tanssi-liiketerapiassa tilaa annetaan varhaisten vuorovaikutussuhteiden ymmärtämiselle ja sille, miten ne näyttäytyvät terapiassa sekä arvostetaan mielen tiedostamattomasta osasta kumpuavia mielikuvia ja symboleita, jotka voivat olla reitti syvällisempään itseymmärrykseen.… Lue lisää »
Puhelin: 0505525911 Kotisivut: www.avartuva.com

Custom Metadata Fields

Työskentelen ammatinharjoittajana terapeuttina, kouluttajana ja opettajana yksilöiden ja ryhmien parissa. Voit hakeutua vastaanotolleni Järvenpäähän tai Psyykkisen hyvinvoinnin keskus Komppiin Helsinkiin. Minulla on erityisesti kokemusta masennuksesta ja stressistä kärsivien asiakkaiden hoidossa. Olen myös kouluttautunut traumatisoituneiden asiakkaiden hoitoon Sensomotorisen psykoterapian ykköstason koulutuksessa. Terapeuttinen työotteeni perustuu psykodynaamisesti painottuneeseen tanssi-liiketerapiaan. Psykodynaamisesti painottuneessa tanssi-liiketerapiassa tilaa annetaan varhaisten vuorovaikutussuhteiden ymmärtämiselle ja sille, miten ne näyttäytyvät terapiassa sekä arvostetaan mielen tiedostamattomasta osasta kumpuavia mielikuvia ja symboleita, jotka voivat olla reitti syvällisempään itseymmärrykseen. Sovellan terapiassa myös mindfulness-menetelmiä sekä sensomotorisen psykoterapian menetelmiä. Kouluttaudun tällä hetkellä dialogiseksi ja voimavarakeskeiseksi työnohjaajaksi.

Ei kuvaa

Anna-Liisa Valtonen

Lue lisää »
Puhelin: 0405931708 Kotisivut: www.e-motion.fi

Custom Metadata Fields

Ei kuvaa

Jessica Viitala

Yksilö- ja ryhmäterapioiden lisäksi palveluistani löytyy hyvinvointia tukevia ryhmiä odottajille, perheille ja ikäihmisille. Voimme yhdessä terapiassa tarkastella sinun elämäntilannetta ja henkilöhistoriaa luottamuksella ja turvallisesti kehollisuuden kautta. Lue lisää »
Puhelin: 044 0300 344 Kotisivut: www.mielenliikkeet.fi

Custom Metadata Fields

Yksilö- ja ryhmäterapioiden lisäksi palveluistani löytyy hyvinvointia tukevia ryhmiä odottajille, perheille ja ikäihmisille. Voimme yhdessä terapiassa tarkastella sinun elämäntilannetta ja henkilöhistoriaa luottamuksella ja turvallisesti kehollisuuden kautta.

Ei kuvaa

Maarit Elena Ylönen

Lue lisää »

Custom Metadata Fields

Sivu 1 Sivu 2 Sivu 3

 

Myös tanssi-liiketerapeuttiharjoittelijat Eino Roiha -instituutista  ottavat vastaan harjoitteluasiakkaita.